8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİNİN DİKKATİNE!

Değerli velilerimiz, ortaöğretim kurumlarına tercih ve yerleştirme işlemleri için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kılavuz yayımlanmıştır. Aşağıda paylaşılan kılavuz ve takvim doğrultusunda hareket etmeniz büyük önem taşımaktadır. Tercihlerin, tercih ve yerleştirme kılavuzuna uygun olarak elektronik ortamda hatasız ve eksiksiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. Tercih listesinden öğrenci velisi, onay işleminden ise okul müdürlüğü ile veli birlikte sorumludur. Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden 05-16 Temmuz 2021 (17.00'ye kadar) tarihleri arasında yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.

Ortaöğretime Geçiş Tercih Ve Yerleştirme Kılavuzu için TIKLAYINIZ!

2021 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Süreci Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ!

Erzum'daki Liseleri Tanıtım Rehberi için TIKLAYINIZ!

02.07.2021 583

02-07-2021