Çanakkale Zaferinin 100.Yılında Ecdada saygı ve Minnet Sergisi

23.03.2015 1581

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sayın Kemal YAVUÇKAL liderliğinden öğrencilerimizle hazırlanan Çanakkale Zaferinin 100.Yılında Ecdada saygı ve Minnet Sergisi tamamlanmıştır.

Sergimizde "Çanakkale Zaferi"ni anlatan resimler , haberler, makaleler, 3 boyutlu tasarımlar, savaş simülasyonları , türküler bulunmaktadır.

Ayrıca Sergimizi İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Fırat TAŞOLAR ,İlçe Garnizon Komutanımız , İlçe Belediye Başkanımız Enver BAŞARAN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serhat ERDEM ve protokolün değerli mensupları açılışında bulunup sergimizi ziyaret etmişlerdir.