ERZURUM KİTAP AKADEMİSİ

"Okumak, dünyayı kavrama ve anlamlandırmak için en önemli süreçlerden biridir. Bugün değişen hayat şartları insanın hayatı ve dünyayı algılamasında okumak kavramını daha da önemli hale getirmektedir. Bu kapsamda ilimizde okuma ve yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 'Erzurum Kitap Akademisi' çalışması programlanmış ve uygulamaya geçilmesine karar verilmiştir." Bu doğrultuda okulumuzda da gerekli çalışmalar yapılarak Türkçe öğretmenlerimiz Abdulkerim ÇOMAKLI ve Reşit ALTUN rehberliğinde 5. ve 6.sınıf öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından önerilen birinci beş kitaplık setler okutulmuş ve kitaplarla ilgili güzel etkinlikler yaptırılmıştır. Uygulamaya diğer kitap setleriyle devam edilecektir.

22.11.2021 524

22-11-202122-11-202122-11-2021