OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE PERSONELİNE TEMEL AFET FARKINDALIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Okulumuz müdür yardımcısı Kemal YAVUÇKAL tarafından 19.03.2021 tarihinde, öğretmen ve personelimize yönelik Temel Afet Farkındalığı Eğitimi verilmiştir.

23.03.2021 6686

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının ilgi genelgesi ile 2021 yılı "Afet Eğitim Yılı" olarak belirlenmiş olup söz konusu genelge doğrultusunda, Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gönderilen ilgi yazı ile okulumuzda gerekli eğitim öğretmen ve personelimize verilmiştir. Okulumuz öğrencilerine ve velilerine yönelik eğitimler de planlanmış olup 22-26 Mart tarihleri arasında tamamlanacaktır.

Yine söz konusu genelge ile ilan edilmiş olan" Afet Seferberliği" nedeniyle, AFAD Başkanlığınca Afete Hazırlık Yılı kapsamında hayata geçirilen ve Başkanlığın proje ve faaliyetlerini içeren görsel, işitsel ve basılı materyallere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ!