OKULUMUZDA 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK DESTEKLEME ve YETİŞTİRME KURSLARI AÇILACAK!

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim öğretim yılı itibariyle 8.sınıfta öğrenim görecek öğrencilerimize yönelik 31 Ağustos 2020-06 Haziran 2021 tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır.

17.08.2020 1964

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursları iş takvimi:

• 26-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında, öğrenci başvurularının alınması
  • 31 Ağustos 2020 Pazartesi, kurs sınıf/gruplarının oluşturulması ve derslerin başlaması
  • 06 Haziran 2021 Cuma, kursların tamamlanması.

Destekleme ve yetiştirme kurslarında yer alan dersler:

• Matematik
  • Fen Bilimleri
  • T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
  • Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
  • Yabancı Dil (İngilizce)

Öğrencilerimiz 26-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında, kurslara başvuruyu, ders ve öğretmen seçimi ile benzeri her türlü iş ve işlemi e-Kurs Modülü üzerinden yapacaktır.

Not: Kurslarda, öğrenci/kursiyerlerin dersliklerdeki oturma planı fiziki mesafeyi koruyacak şekilde düzenlenecek olup bir sınıf/grupta bulunması gereken en fazla öğrenci/kursiyer sayısı da bu fiziki mesafe dikkate alınarak belirlenecektir.

DYK başvurunuzda size kolaylık sağlaması için hazırladığımız resimli başvuru kılavuzu → TIKLAYINIZ!

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvurmak için TIKLAYINIZ!