TARİH VE KÜLTÜRÜME YOLCULUK

09.06.2015 2645

TEOG Sınavında T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden en başarılı 8. Sınıf öğrencileri, ödül olarak okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Kemal YAVUÇKAL tarafından 31 Mayıs Pazar günü Erzurum'a geziye götürülmüştür. Eğitici bir o kadar da eğlenceli geçtiği söylenen Erzurum gezisinde aşağıda yer alan tarihi ve kültürel birçok yer gezilmiş ve öğrencilerimizin tarih ve kültür bilinci kazanması amaçlanmıştır. Öğretmenimiz tarafından gezilen tarihi mekan ve müzelerde anlatımlar yapılmış Erzurum Kongresi kararları kongre binasında okunarak öğrencilerimizin oylamasıyla bu tarihi olay canlandırılmıştır.
1-Aziziye Tabyaları(93 Harbi, Nene Hatun)
2-Erzurum Kongre Binası
3-Çifte Minareli Medrese