TELAFİDE BEN DE VARIM

TELAFİDE BEN DE VARIM

"Millî Eğitim Bakanlığı "Telafide Ben de Varım" Programı ile 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemek amaçlanmaktadır." Bu amaç doğrultusunda öğrenci ve velilerimiz için 05 Temmuz-31 Ağustos arasında toplamda 23 etkinlik ve eğitim faaliyeti planladık. Planlanan faaliyetlere katılım için velilerimizin okulumuza müracaatlarını bekliyoruz.

22.06.2021 789

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı "Telafide Ben de Varım" Programının Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esasları doğrultusunda: Öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmek; evrensel, millî, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, öğrencilerde gönüllülük bilincini özendirmek, doğa ve çevre bilinci vb. konularda farkındalık oluşturmak amacıyla fiziksel, sosyal duygusal ve akademik gelişim alanlarında eğitim faaliyetleri yapılacaktır. Bu doğrultuda "Telafide Ben de Varım" Programı kapsamında düzenlenecek eğitim faaliyetleri; fiziksel, sosyal– duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanmıştır.

Ayrıca velilere ilgi alanlarına yönelik beceriler kazandırmak, çocukları ile etkili ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak, okul aile etkileşimini ve iletişimini artırmak, çocukların bilişsel, sosyalduygusal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayat boyu öğrenme ilkesi doğrultusunda bilimsel, sosyal ve kültürel eğitim faaliyetleri planlanmıştır.

"Telafide Ben De Varım" Programı Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ!

Ek-1 veli izin belgesi için TIKLAYINIZ!

 

23-06-2021

23-06-2021