YENİ OKUL BİNAMIZIN EKSİKLERİNİ GİDERMEYE DEVAM EDİYORUZ!

İkinci dönem itibarıyla eğitim ve öğretime başladığımız yeni okul binamızdaki bir eksik daha okul yönetiminin girişimi, Okul-Aile Birliğimizin değerli velilerinin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla giderilmiş oldu. Öğrencilerimizin pencerelerden yansıyan güneş ışığı nedeniyle dikkatlerinin dağılması ve etkileşimli tahtadaki içerikleri görememesi nedeniyle tüm sınıflarımıza velilerimizin maddi destekleriyle güneşlik ve tül perdeler alınarak asıldı. Böylece öğrencilerimizi olumsuz etkileyen dış etkenler önlenirken ayrıca sınıflara renk katan perdeler sayesinde güzel bir eğitim ortamı oluşturuldu. Desteklerini esirgemeyerek yanımızda olan başta Okul-Aile Birliğimizin değerli üyeleri velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Her şey kıymetli öğrencilerimiz için...

10.03.2022 1342

10-03-2022