8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN TERCİH VE YERLEŞTİRME SONUÇLARI 10 AĞUSTOS 2020 TARİHİNDE AÇIKLANACAK

Değerli 8.sınıf öğrencilerimiz ve velileri, ortaöğretim kurumlarına tercih işlemleri 29 Temmuz 2020 tarihi itibariyle saat 17.00'de sona ermiştir. Şimdi gözler yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilmiş durumda...

Yerleştirme sonuçları kılavuzda belirtildiği üzere 10 Ağustos 2020 tarihinde ilan edilecektir. Öğrencilerimizin yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıklanacak olup sonuç bilgilerinde öğrencinin kaydının yapıldığı okul bilgileri yer alacaktır. Öğrencilerimiz, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihiyle sonuç bilgilerini sorgulayabilecektir. Öğrencilerimize sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları -açık liseler ile mülakat ve yetenek sınavıyla öğrenci alan okullar hariç- sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

29.07.2020 1004